زیست فناوری کشاورزی

مرکز جامع اطلاع رسانی

استفاده از میکروارگانیسمهای خاک برای کنترل علف هرز استریگا

با رشد جمعیت جهان و افزایش مشکلات زیست محیطی، با چالشی بزرگ برای تضمین تولید مواد غذایی  مواجه هستیم. میکروب ها اغلب با بیماری و فساد در ارتباط اند. اما میکروب هایی نیر در محیط یافت می شوند که می توان در ارتباط با مسائلی نظیر تصفیه آب برای تجزیه سموم و حفاظت محصولات در مقابل بیماری ها، آفات و علفهای هرز از آن ها استفاده کرد.

سورگوم پنجمین گیاه غله ای مهم در جهان است. در جنوب بیابان صحرا در آفریقا، بسیاری از کشاورزان از این دانه برای تهیه ی خوراک استفاده می کنند. اما striga، علف هرزی انگلی، می تواند تأثیر مخربی بر این محصول داشته باشد. 

در حال حاضر تیمی بین المللی از پژوهشگران در نظر دارند توانایی میکروب های خاک را برای حفاظت از محصولات عرضه شده کشف کند.

تیم تحقیقاتی متشکل از دانشمندانی از هلند، اتیوپی و ایالات متحده، در پروژه ای با عنوان PROMISE انجام تحقیقات را از آزمایشگاه تا گلخانه و مزرعه برعهده گرفتند. که هدف آن حفاظت و استفاده از میکروارگانیسم هاییست که بتوانند آلودگی striga را کنترل  کنند و هم چنین میکروارگانیسم هایی که می توانند تعداد دانه های striga موجود در خاک را کاهش دهند. 

مجله زیست فن

منبع خبر

 

گروه: زیست مهارگرها

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اخبار ویژه

اخبار

این پایگاه اطلاع رسانی به کارگروه کشاورزی ستاد توسعه زیست فناوری تعلق دارد.