زیست فناوری کشاورزی

مرکز جامع اطلاع رسانی

دانا ژن پژوه

 

 

نام شرکت دانش بنیان: دانا ژن پژوه

حوزه فعالیت: کنترل کیفیت محصولات غذایی

خدمات: انجام آزمونهای مولکولی و تخصصی شامل

آزمون تراریختگی (تشخیص انواع موجودات تراریخته)

آزمون حلیت (تعیین حلیت (حلال بودن) و شناسایی منشأ گاوی و خوکی ژلاتین) 

شناسایی منشأ روغنها (شناسایی منشأ انواع روغنهای گیاهی)

شناسایی گونه ماهی ها (شناسایی جنس و گونه ماهی ها و آبزیان)

تشخیص اصالت زعفران (شناسایی منشأ و تقلبات زعفران)

شناسایی منشأ گوشت (تشخیص منشأ انواع گوشت و فرآورده های آن)

شناسایی تقلبات تن ماهی

شناسایی اختلاط پسته و باقلا (تشخیص اختلاط پسته و باقلا به روش مولکولی)

شناسایی اختلاط بادام و بادام زمینی (تشخیص اختلاط بادام و بادام زمینی به روش مولکولی)

شماره تماس: 021-86081390، 021-88978268، 09356725650 و 09120768241

آدرس: تهران، بلوار کشاورز، نبش خیابان شانزده آذر، پلاک 78، ساختمان کمال الدین بهزاد ، طبقه سوم واحد 304

وبسایت: http://danagene.com/fa/

 

شرکت داناژن پژوه در سال 1390 تاسیس گردید و تا کنون موفق به اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو و اداره کل استاندارد در زمینه-های شناسایی منشا دامی در گوشت­های خام و فرآوری شده، شناسایی تقلبات در روغن­های گیاهی، شناسایی تقلبات در کنسرو تن ماهی و جنس گونه ماهی، شناسایی تقلبات زعفران، پسته، بادام، بررسی حلیت ژلاتین و فراورده های حاوی آن و کپسول­های دارویی شده است و در حال حاضر اختلاط برنج­های وارداتی و بعضی از ارقام برنج داخلی (آزمون ژنوتایپینگ) را تعیین می‌نماید.

چشم انداز:  

1. دانا ژن پژوه مطمئن ترین آزمایشگاه تضمین سلامت مواد خوراکی با استفاده از روش­های کاملا نوآورانه در سطح کشور

2. کمک به حفظ سلامت مشتریان با پایش محصولات غذایی

3. همکاری با واردکنندگان و صادر کنندگان محصولات غذایی ،کشاورزی و دامی جهت تایید محصولات

ماموریت:

شرکت دانش بنیان دانا ژن پژوه در زمینه شناسایی تقلبات غذایی با منشاء گیاهی، دامی و آبزیان، شناسایی موجودات تراریخته (GMO) و تعیین درصد اختلاط برنج­های وارداتی و ایرانی فعالیت دارد. همچنین برگزار کننده کارگاه­های تئوری و عملی در زمینه­ های مرتبط می­باشد. شایان ذکر است این شرکت آمادگی خود را جهت همکاری و مشاوره با کلیه مراکز دولتی و خصوصی شامل فروشگاه­های زنجیره­ای، صادرکنندگان و واردکنندگان، کارخانجات تولید موادغذایی اعلام می­دارد. ما دائماً در حال تحول هستیم و با بکارگیری کادر متخصص و مجرب به دنبال راه­های نوین و تحقیق و توسعه در علم ژنتیک می­باشیم تا سلامت جامعه را تضمین نماییم و به مصرف کنندگان مواد غذایی اطمینان خواهیم داد آنچه که مصرف می­کنند با آنچه اعلام می­شود یکی می­ باشد.

ارزش ها: 

تعهد، امانتداری، صداقت، دقت، نظم، سرعت عمل، بروزرسانی دانش علمی و تقدم رضایت مشتری به سود مالی

دستاوردها:

1. اخذ عنوان دانش بنیان در سال 1393 و تمدید آن تا کنون 

2. مجوز پروانه بهره‌برداری آزمایشگاه همکار از سازمان غذا و دارو

3. تقدیر نامه سازمان غذا و دارو به عنوان آزمایشگاه نمونه

4. آزمایشگاه معتمد مرکز تحقیقات حلال

5. مجوز آزمایشگاه معتمد از اداره کل استاندارد

6. همکاری با اداره کل استاندارد در تدوین استانداردهای ملی و بین‌المللی

7. انجام طرح مشترک طه با اداره کل استاندارد

8. گواهی ثبت اختراع شناسایی تقلبات زعفران به روش مولکولی

9. گواهی ثبت اختراع شناسایی اختلاط بادام و بادام زمینی به روش مولکولی

10. انجام پروژه‌های مشترک با مرکز تحقیقات حلال در زمینه حلیت

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اخبار ویژه

اخبار