زیست فناوری کشاورزی

مرکز جامع اطلاع رسانی

غذای به‌دست‌آمده از برنج حاوی پرو ویتامین A لاین GR2E، اکنون در استرالیا و نیوزلند قابل‌عرضه است. موسسه‌ی FSANZ گزارش تأییدیه خود را برای پرونده‌ی A1138 ارجاع‌شده توسط مؤسسه‌ی بین‌المللی تحقیقات برنج جهت دریافت تأیید محصولات غذایی به‌دست‌آمده از لاین برنج GR2E منتشر کرده است. 

برنج تراریخته (اصلاح ژنتیکی شده نوین) فوق به لحاظ ژنتیکی به‌گونه‌ای اصلاح شده که کاروتنوئیدهای پرو ویتامین A به‌ویژه بتا کاروتن را در دانه تولید می‌کند. 

یک ارزیابی ایمنی و یک ارزیابی ریسک تغذیه‌ای برنج تراریخته لاین GR2E به‌عنوان مدارک تکمیلی به این گزارش الصاق گردیده است. در بررسی‌های به‌عمل‌آمده همچنین هیچ‌گونه نگرانی بالقوه درزمینه بهداشت و ایمنی عمومی یافت نشده است.

بر اساس داده‌های ارائه‌شده در پرونده‌ی در دست بررسی و دیگر اطلاعات در دسترس، محصولات غذایی به‌دست‌آمده از لاین GR2E جهت مصرف انسانی همانند محصولات غذایی به‌دست‌آمده از دیگر ارقام معمول برنج، سالم محسوب می‌شوند.

مترجم: سیدمحمد پیشدار

مجله زیست فن

منبع خبر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اخبار ویژه

اخبار

این پایگاه اطلاع رسانی به کارگروه کشاورزی ستاد توسعه زیست فناوری تعلق دارد.