زیست فناوری کشاورزی

مرکز جامع اطلاع رسانی

دانا ژن پژوه

 

 

نام شرکت دانش بنیان: دانا ژن پژوه

حوزه فعالیت: کنترل کیفیت محصولات غذایی

خدمات: انجام آزمونهای مولکولی و تخصصی شامل

آزمون تراریختگی (تشخیص انواع موجودات تراریخته)

آزمون حلیت (تعیین حلیت (حلال بودن) و شناسایی منشأ گاوی و خوکی ژلاتین) 

شناسایی منشأ روغنها (شناسایی منشأ انواع روغنهای گیاهی)

شناسایی گونه ماهی ها (شناسایی جنس و گونه ماهی ها و آبزیان)

تشخیص اصالت زعفران (شناسایی منشأ و تقلبات زعفران)

شناسایی منشأ گوشت (تشخیص منشأ انواع گوشت و فرآورده های آن)

شناسایی تقلبات تن ماهی

شناسایی اختلاط پسته و باقلا (تشخیص اختلاط پسته و باقلا به روش مولکولی)

شناسایی اختلاط بادام و بادام زمینی (تشخیص اختلاط بادام و بادام زمینی به روش مولکولی)

شماره تماس: 021-86081390، 021-88978268، 09356725650 و 09120768241

آدرس: تهران، بلوار کشاورز، نبش خیابان شانزده آذر، پلاک 78، ساختمان کمال الدین بهزاد ، طبقه سوم واحد 304

وبسایت: http://danagene.com/fa/

 

شرکت داناژن پژوه در سال 1390 تاسیس گردید و تا کنون موفق به اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو و اداره کل استاندارد در زمینه-های شناسایی منشا دامی در گوشت­های خام و فرآوری شده، شناسایی تقلبات در روغن­های گیاهی، شناسایی تقلبات در کنسرو تن ماهی و جنس گونه ماهی، شناسایی تقلبات زعفران، پسته، بادام، بررسی حلیت ژلاتین و فراورده های حاوی آن و کپسول­های دارویی شده است و در حال حاضر اختلاط برنج­های وارداتی و بعضی از ارقام برنج داخلی (آزمون ژنوتایپینگ) را تعیین می‌نماید.

چشم انداز:  

1. دانا ژن پژوه مطمئن ترین آزمایشگاه تضمین سلامت مواد خوراکی با استفاده از روش­های کاملا نوآورانه در سطح کشور

2. کمک به حفظ سلامت مشتریان با پایش محصولات غذایی

3. همکاری با واردکنندگان و صادر کنندگان محصولات غذایی ،کشاورزی و دامی جهت تایید محصولات

ماموریت:

شرکت دانش بنیان دانا ژن پژوه در زمینه شناسایی تقلبات غذایی با منشاء گیاهی، دامی و آبزیان، شناسایی موجودات تراریخته (GMO) و تعیین درصد اختلاط برنج­های وارداتی و ایرانی فعالیت دارد. همچنین برگزار کننده کارگاه­های تئوری و عملی در زمینه­ های مرتبط می­باشد. شایان ذکر است این شرکت آمادگی خود را جهت همکاری و مشاوره با کلیه مراکز دولتی و خصوصی شامل فروشگاه­های زنجیره­ای، صادرکنندگان و واردکنندگان، کارخانجات تولید موادغذایی اعلام می­دارد. ما دائماً در حال تحول هستیم و با بکارگیری کادر متخصص و مجرب به دنبال راه­های نوین و تحقیق و توسعه در علم ژنتیک می­باشیم تا سلامت جامعه را تضمین نماییم و به مصرف کنندگان مواد غذایی اطمینان خواهیم داد آنچه که مصرف می­کنند با آنچه اعلام می­شود یکی می­ باشد.

ارزش ها: 

تعهد، امانتداری، صداقت، دقت، نظم، سرعت عمل، بروزرسانی دانش علمی و تقدم رضایت مشتری به سود مالی

دستاوردها:

1. اخذ عنوان دانش بنیان در سال 1393 و تمدید آن تا کنون 

2. مجوز پروانه بهره‌برداری آزمایشگاه همکار از سازمان غذا و دارو

3. تقدیر نامه سازمان غذا و دارو به عنوان آزمایشگاه نمونه

4. آزمایشگاه معتمد مرکز تحقیقات حلال

5. مجوز آزمایشگاه معتمد از اداره کل استاندارد

6. همکاری با اداره کل استاندارد در تدوین استانداردهای ملی و بین‌المللی

7. انجام طرح مشترک طه با اداره کل استاندارد

8. گواهی ثبت اختراع شناسایی تقلبات زعفران به روش مولکولی

9. گواهی ثبت اختراع شناسایی اختلاط بادام و بادام زمینی به روش مولکولی

10. انجام پروژه‌های مشترک با مرکز تحقیقات حلال در زمینه حلیت

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اخبار ویژه

اخبار

این پایگاه اطلاع رسانی به کارگروه کشاورزی ستاد توسعه زیست فناوری تعلق دارد.