محصولات تراریخته و ویرایش یافته ژنومی سالم تر از ارقام سنتی هستند
- منتشر شده در جمعه, 19 اسفند 1401 18:30
یک متخصص سلامت و ایمنی غذا در ژاپن اخیراً در مورد مخاطرات احتمالی محصولات GM و GE مطلبی منتشر کرد. تاکاشی یامازاکی، رئیس انجمن سلامت و ایمنی غذای ژاپن (SFSS) گفت محصولات GM و GE سالم تر از محصولات سنتی هستند.
این متخصص اظهار کرد که از دید عموم ارقام سنتی سالمتر از محصولا تراریخته و ویرایش یافته ژنومی هستند اما از دیدگاه متخصصین سلامت و ایمنی غذا اینگونه نیست. محصولات GM یا GE سالمتر از محصولات سنتی یا ارقام وحشی هستند، طعم بهتری دارند و محصول بیشتری تولید می کنند. حقیقت این است که ژنهای محصولات کشاورزی موجود که مردم آنها را به عنوان اصلاح شده سنتی می شناسند طی فرآیند اصلاح سنتی، تغییر کرده اند.