زیست فناوری کشاورزی

مرکز جامع اطلاع رسانی

  • Slide item 8

    مرکز جامع اطلاع رسانی زیست فناوری کشاورزی

  • Slide item 10

    کارگروه کشاورزی ستاد توسعه زیست فناوری

  • Slide item 4

به مرکز جامع اطلاع رسانی زیست فناوری کشاورزی خوش آمدید. 

اخبار ویژه

اخبار

کلام رهبری

فرم ورود

جدیدترین تحقیقات

رویدادها

No result.

تبلیغات

انتشارات

btatlas.com

گزارشات

مقالات

کارگروه کشاورزی ستاد توسعه زیست فناوری

مجتمع بیوتکنولوژی گیاهی رعنا

 

نام شرکت دانش بنیان: کشت و صنعت رعنا

حوزه فعالیت: کشت بافت

محصولات: نخل خرما، گردو

مدیر عامل: حسن ورشوچی

شماره تماس: 02122909134

آدرس: تهران- بلوار میرداماد- خیابان آقازاده فرد- پلاک 24

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

وبسایت: www.rana.ir

مجتمع بیوتکنولوژی گیاهی رعنا توسط شرکت کشت و صنعت رعنا ( سهامی خاص ) در سال 1372 تأسیس شد و به عنوان اولین و بزرگترین مرکز تحقیقاتی و تولیدی در زمینه تکثیر گیاهان مثمره و غیر مثمره در مقیاس انبوه با کاربرد فن آوری کشت بافت (Tissue Culture) بیش از 20 سال است که در منطقه صفادشت شهریار فعالیت دارد.

رعنا ابتدا همکاری خود را در چارچوب سرمایه گذاری مشترک با شرکت انگلیسیInternational Plant Laboratories  تحت عنوان شرکت کشت بافت گیاهی ایران (سهامی خاص) آغاز نمود و با انتقال فن آوری تکثیر گونه های مختلف نهال خرما از شرکت زیر مجموعه IPL به نام شرکت Date Palm Developments موفق گردید که در سال 1375 تائیدیه انتقال کامل فن آوری مذکور و همچنین فن آوری تکثیر انبوه نهال موز را از شرکت IPL  دریافت نماید.

شرکت کشت و صنعت رعنا در حال حاضر تنها تولید کننده نخل خرما به روش کشت بافت در کشور می باشد که علاوه بر تامین نیاز داخلی به ارقام مختلف مانند برحی، مجول، پیارم، غنامی، زاهدی، کبکاب، خنیزی و ... صادرات نهال نخل خرما  را به کشورهایی نظیر هند، تایلند، عراق، کویت و ... به انجام رسانده و در حال گسترش بازارهای بین المللی می باشد. رعنا با ظرفیت حدود  450.000 اصله نخل خرما در سال (یا 6 میلیون اصله از سایر گونه های گیاهی) به عنوان یکی از بزرگترین مجتمع های کشت بافتی در نوع خود در جهان به شمارمیرود.

رعنا در سال 2009 قرارداد انتقال فن آوری تکثیر نهال گردو را با شرکت اسپانیایی Tielve Alternativas S.L منعقد نمود و در حال حاضر از این فن آوری برای تولید انبوه گونه های مختلف گردو استفاده می نماید. 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اینفوگرافها

اخبار ویژه

اخبار

این پایگاه اطلاع رسانی به کارگروه کشاورزی ستاد توسعه زیست فناوری تعلق دارد.