زیست فناوری کشاورزی

مرکز جامع اطلاع رسانی

محصولات تراریخته و ویرایش یافته ژنومی سالم تر از ارقام سنتی هستند

یک متخصص سلامت و ایمنی غذا در ژاپن اخیراً در مورد مخاطرات احتمالی محصولات GM و GE مطلبی منتشر کرد. تاکاشی یامازاکی، رئیس انجمن سلامت و ایمنی غذای ژاپن (SFSS) گفت محصولات GM و GE سالم تر از محصولات سنتی هستند.

این متخصص اظهار کرد که از دید عموم ارقام سنتی سالمتر از محصولا تراریخته و ویرایش یافته ژنومی هستند اما از دیدگاه متخصصین سلامت و ایمنی غذا اینگونه نیست. محصولات GM یا GE سالمتر از محصولات سنتی یا ارقام وحشی هستند، طعم بهتری دارند و محصول بیشتری تولید می کنند. حقیقت این است که ژنهای محصولات کشاورزی موجود که مردم آنها را به عنوان اصلاح شده سنتی می شناسند طی فرآیند اصلاح سنتی، تغییر کرده اند.

isaaa

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اخبار ویژه

اخبار

این پایگاه اطلاع رسانی به منظور توسعه زیست فناوری کشاورزی ایجاد گردیده است.