زیست فناوری کشاورزی

مرکز جامع اطلاع رسانی

توانمندسازی مراکز کشت بافت گیاهی منجر به کاهش واردات می شود

 رئیس انجمن صنفی کشت بافت گیاهی ایران گفت: به طور قطع توانمندسازی مراکز کشت بافت گیاهی منجر به بهبود فرایند تولید و کاهش واردات می شود.

به گزارش ایرنا و به نقل از وزارت جهادکشاورزی ، ایرج رستگار سیاست گذاری معاونت های تخصصی زراعی و باغبانی وزارت جهادکشاورزی را برای تقویت توانمندی های مراکز کشت بافت دانست و افزود: حمایت از تامین هسته های اولیه و در اختیار قراردادن آنها به منظور تکثیر تجاری توسط واحدهای کشت بافتی از دیگرعواملی است که به توانمند سازی مراکز می انجامد.
وی اظهار داشت: ارایه اطلاعات نیازهای کشور از استان های مختلف و محصولات متفاوت به منظور برنامه ریزی تولید مراکز کشت بافت و ایجاد شبکه ارتباطی – اطلاعاتی چند سویه جهادهای کشاورزی استان ها و مراکز با همکاری انجمن کشت بافت نقش بسیار موثری در تولیدات سالم سازی شده دارد.
رئیس انجمن صنفی کشت بافت گیاهی ایران تصریح کرد: حمایت از کاهش نرخ تسهیلات کم بهره و یا بدون بهره به مراکز کشت بافت و بخشودگی بدهی مراکز کشت بافت با توجه به نقش بسیار حایز اهمیت این مراکز در خودکفایی، کاهش وابستگی و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است.
وی اضافه کرد: استفاده از توانمندی مراکز کشت بافت در برنامه طرح جامع گیاهان دارویی به منظور تولید متابولیت های ثانویه و مواد موثره بر اساس برنامه های طرح جامع یک ضرورت اجتناب ناپذیر است که با تنظیم بازار گل و گیاه و کاهش واردات بر اساس استفاده از توانمندی مراکز کشت بافت به پویایی باغبانی ایران زمین خواهد انجامید.
به گزارش ایرنا، نخستین همایش ملی توانمندی های مراکز کشت بافت با همکاری انجمن صنفی کشت بافت گیاهی ایران و معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی روز چهارشنبه ( 22 دی ماه جاری) در سالن نعمتی جم وزارت جهاد کشاورزی با حضور مسئولان و کارشناسان برگزار می شود.

 

منبع خبر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اخبار ویژه

اخبار

این پایگاه اطلاع رسانی به منظور توسعه زیست فناوری کشاورزی ایجاد گردیده است.